Dekorasyon Şirketleri

Sektör : Dekorasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Dekorteks Otel Halıları
Açıklama :
Dekorteks Ltd. Şti. ; zemin, duvar kaplamaları ve iç dekorasyon alanlarında hizmet vermektedir. Ürün portföyümüzde; "otel halıları (kontrat halılar), ithal ve yerli duvardan duvara halılar, PVC zemin kaplama malzemeleri, lamine & masif parkeler, duvar kağıtları (duvar vinilleri), cam balkon kapatma, dekoratif perde (jaluzi, stor, dikey perde) uygulamaları, asma tavan, sismik tavan ve yükseltilmiş zemin sistemleri" yer almaktadır.

Firmamız; özel olarak tasarlanmış kalite, desen ve renklere sahip otel halılarının (kontrat halılar) tasarım, örnekleme, üretim ve uygulamaları konularında uzmandır. Bu kapsamda özellikle Chromojet Teknolojisi ile üretilen, standart üretimlerden çok farklı ve üst kalitedeki Polyamide (PA) ve DuPont Antron™ Polyamide 6. 6 (PA 6. 6) esaslı otel halılarının tasarım ve üretimleri yapılmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=25689" border="0" alt="Kurumsal Dekorasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Dekorteks Ltd. Şti.; zemin, duvar kaplamaları ve iç dekorasyon alanlarında hizmet vermektedir. Ürün portföyümüzde; "otel halıları (kontrat halılar), ithal ve yerli duvardan duvara halılar, PVC zemin kaplama malzemeleri, lamine-masif parkeler, duvar kağıtları (duvar vinilleri), jel tabanlı yolluk ve paspaslar, cam balkon kapatma, dekoratif perde (jaluzi, stor, dikey perde) uygulamaları, asma tavan, sismik asma tavan ve yükseltilmiş zemin sistemleri" yer almaktadır.
Anahtar Kelimeler: Dekorteks zemin duvar kaplamaları ve iç dekorasyon alanlarında hizmet vermektedir. Ürün portföyümüzde otel halıları kontrat halılar ithal ve yerli duvardan duvara halılar PVC zemin kaplama malzemeleri lamine masif parkeler duvar kağıtları duvar vinilleri jel tabanlı yolluk ve paspaslar cam balkon kapatma dekoratif perde jaluzi stor dikey perde uygulamaları asma tavan sismik asma tavan ve yükseltilmiş zemin sistemleri yer almaktadır.

Dekorteks Otel Halıları Firma Yetkili Girişi Giriş