Turizm Şirketleri

Sektör : Turizm Firmaları

Firma Ünvanı :
Palmiye Kız Öğrenci Pansiyonu
Açıklama :
1995 yılında Edirne Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi karşısında hizmet vermeye başlayan Palmiye kız öğrenci pansiyonumuz öğrencilerimizin ve velilerimizin talep ve önerileri doğrultusunda son derece titiz ve özenli bir yurt anlayışı ile devam ederek günümüze gelmiştir. Toplumumuzun değer yargılarını ve aile düzenini göz önünde bulundurarak rahat, temiz ve huzurlu bir ortam yarattığımıza inanıyoruz. Gençlerimizin bu hizmete layık olduğunu düşünerek işe başladıktan sonra en iyi referanslarımızın öğrencilerimiz olduğuna inanıyoruz.

Odalarımız ikişer ve tek kişilik olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Odalarımızda kablosuz internet, 24 saat kesintisiz sıcak su, kalorifer, tuvalet banyo bulunmaktadır. Öğrencilerimizin ortak kullanımına uygun mutfak ve çalışma odalarımız ve çamaşırhanemiz mevcuttur.

Yaz okullarına devam eden öğrencilerin yaz aylarında da yurtta kalmaları mümkündür. Üniversitelerin kapanmasından sonra, yurdumuzda konaklayan veya konaklamak isteyen öğrenciler, seçtikleri odayı rezerve edebilir, eşyalarını bırakabilirler. Pansiyonumuz resmi tatiller dâhil olmak üzere yılın her günü hizmet vermektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=25672" border="0" alt="Kurumsal Turizm Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Palmiye Pansiyon, Cafe, Internet Cafe - Edirnede Öğrencinin Adresi
Anahtar Kelimeler: palmiye, palmiye pansiyon, edirne pansiyon, edirne öğrenci pansiyon, edirne kız yurdu, kız öğrenci pansiyonu, edirne kız pansiyonu, kız yurdu, edirne öğrenci konaklama, edirne palmiye, palmiye cafe edirne, trakya üniversitesi pansiyon, edirne kız öğrenci yurdu

Palmiye Kız Öğrenci Pansiyonu Firma Yetkili Girişi Giriş