Kozmetik Şirketleri

Sektör : Güzellik Sektörü Firmaları : Kozmetik Firmaları

Firma Ünvanı :
FOMY |Antibakteriyel Köpük Sabun|
Açıklama :
Dünya genelinde 100'ün üzerinde ülkede görülen domuz gribi, hijyen ürünlerine olan talebi patlattı. Pazar ortalama yüzde 10 büyürken, firmalar antibakteriyel ürünlere yöneldi.

• Sağlıklı olmanın temeli ideal el temizliğidir: Ellerin cm² 'sinde 2 ila 6 bin adet bakteri bulunur. Enfeksiyon hastalıklarının en önemli sebebi ellerdeki bakterilerdir. Sadece ABD'de, her yıl ortalama 80 milyon gıda zehirlenmesi tesbit edilmekte ve zehirleyen gıdaların %70'inin hazırlanırken bozulduğu, bununda %40'ına ellerdeki bakterilerin sebep olduğu tesbit edilmiştir.

• Bakterilere karşı etkili çözüm: Fomy köpük sabun, formülünde bulunan triclosan koruyucu maddesi sayesinde cildinizi bakterilerden arındırarak tam bir koruma sağlar. Düzenli kullanıldığında cilt hastalıklarına yol açan bakteri ve mantarların üremesini engeller. Vücut kokularına sebep olan bakterilere, egzama ve akneye karşı etkilidir.

• Cildinizin dostu ve koruyucusu: Fomy'nin pH değeri, sağlıklı bir cildin pH değeri olan 5. 5'dir. pH değerleri yüksek olan diğer sıvı sabun veya sabunlara nazaran Fomy cildinizin doğal nem dengesini korur ve cildinizin yumuşak kalmasını sağlar. Ayrıca formülünde bulunan ve şampuanlarda kullanılan nemlendirici ve yumuşatıcı maddeler sayesinde hassas ciltleri tahriş etmez ve kurutmaz, kuru ciltleri nemlendirir ve yumuşatır.

• Kolay, pratik ve ekonomik: Kullanımı kolay ve pratiktir. Sıvıyı köpürtmek için musluk akarken uğraşmaktan, israf ederek lavaboya akıtmaktan kurtarır. Sıvısı konsantre olduğu için 0, 5 gram ile el yıkanabilmektedir. Sıvı sabunlarla ortalama 5 gram ile el yıkanabiliyor, sıvı sabuna göre 10 katı daha ekonomiktir.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=25420" border="0" alt="Kurumsal Kozmetik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Fomy antibakteriyel vücut temizlik köpük sabunu el, yüz ve vucüt için tam bir hijyenik temizlik sağlar. Köpük olarak dispense edilen sıvı sabun ciltinize daha iyi yayılarak hijyen temizliği için mükemmel sonuçlar verir. İçerdiği triclosan ve diğer kozmetik maddeler sayesinde egzama, akne gibi cild hastalıkları ve bakterilere karsi da idealdir, teninizi daha sağlıklı korur.
Anahtar Kelimeler: fomy köpük sabun kopuk temizlik hijyen hijyenik genital banyo tuvalet lavoba lavabo el yüz vücut genital yikama cilt bakim saglik saglik koruyucu antibakteriyel antibacterial bakteri bactery foamy foam wash hand face body clean cleaning ph duvar dispenser sabunluk sivi kartus sabunu triclosan

FOMY |Antibakteriyel Köpük Sabun| Firma Yetkili Girişi Giriş