Mermer ve Doğal Taşlar Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları

Firma Ünvanı :
Marbleport
Açıklama :
Türkiye'nin Yapı Taşları Maden ve Mermer Portalı akademisyenleri üreticilerle, madencileri inşaat sektörü mimar ve mühendislerler buluşturan portal. Türkiye nin en kapsamlı doğal yapıtaşları, maden ve mermer portalı MARBLEPORT. . .
Türkiye’nin en kapsamlı doğal yapıtaşları, maden ve mermer portalı olma hedefiyle, MarblePort olarak mermer, doğal taş ve kıymetli taşların yanı sıra bütün endüstriyel ham maddeler ve madenler için bir pazaryeri oluşturmaya karar verdik.

Türkiye bilinen ve bilinmeyen yeraltı ve yerüstü kaynakları ile oldukça zengin bir ülke olmasına karşın, bu kaynakları yeterli düzeyde kullanamamaktadır. Doğal taş sektöründe ve buna bağlı olan yan sektörlerde yeni bir atılım yaparak bu kaynaklar için bir pazar, bu sektörde istihdam imkanları ve Türkiye’nin ilerlemesine katkıda bulunmak için sizleri bu portalda yer almaya davet ediyoruz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=25349" border="0" alt="Kurumsal Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Marble Port Yapı taşları maden ve mermer portalı
Anahtar Kelimeler: marble, maden, mermer, portal, maden portalı, mermer portalı, madenler, mining, akademisyenler, inşaat, mimar, ihracat, ithalat, traverten, kömür, bazalt, madenim, volkanik, metalurji, doğal kaynaklar, mermer port, marble portal, doğal taş, altın, gümüş, maden ruhsatı

Marbleport Firma Yetkili Girişi Giriş