Reklam ve Halkla İlişkiler Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Reklam ve Halkla İlişkiler Firmaları

Firma Ünvanı :
MAVİ DEĞİRMEN Reklam, Halkla İlişkiler Ltd. Şti.
Açıklama :
2006 yılı Mayıs ayı’nda ANKARA’da kurulan MAVİ DEĞİRMEN Tasarım Grubu, yaptığı işler ve hedeflerine ulaşma noktasında hızlı adımlarla ilerleyerek 2008 yılı’nda MAVİ DEĞİRMEN Reklam, Halkla İlişkiler Ltd. Şti. olarak hizmet alanı ve kapasitesini genişletmiştir.
Kurumsal bir yaklaşım ve profesyonel kadrosuyla müşterilerine çözüm ortağı olarak; iletişim stratejisi, reklam yaratıcılığı ve uygulaması, kurumsal kimlik - marka yaratma ve organizasyon konularında “Tam Hizmet Ajansı” olarak faaliyet göstermektedir.
Başarı, yapılan işin geri dönüşünde toplanan meyvelerin ağırlığıyla ölçülür. Parolamız, doğru kitleye, doğru zamanda, doğru araçlarla ulaşmaktır. Dolayısıyla temsil ettiğimiz firma ve kurumların enerji, zaman ve birikimlerini boşa harcamak MAVİ DEĞİRMEN’in kendi hedeflerinden uzaklaşması anlamına gelir. Piyasa, alışkanlıklarıyla devinir, dolayısıyla niteliklerini büyük ölçüde alışkanlıkları belirler. Bu nitelikler yelpazesi içindeki yerimizi etik değerlere olan bağlılığımız ölçüsünde belirleriz. İş ortağımıza ve hedef kitleye olan sorumluluklarımız kendimize olan sorumluluğumuzdur.
Hizmetlerimiz:
- Pazarlama Stratejisine Uygun İletişim Stratejisi
- Entegre İletişim Planı
- Yaratıcı Çalışma
- Uygulama ve Yapım
- Basılı İşler
- Doğrudan Pazarlama
- İnteraktif Pazarlama
- Medya Stratejisi, Planlaması, Satın Alınması
- Sponsorluk Uygulamaları
- Marka ve Rakip Analizleri
- Medya Ortamı Analizleri
- Etkinlik Organizasyonları


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=25277" border="0" alt="Kurumsal Reklam ve Halkla İlişkiler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Mavi Değirmen Reklam ve Halkla Ä°lişkiler
Anahtar Kelimeler: reklam, halkla ilişkiler, organizasyon, kurum kimlik, marka, imaj, medya, amblem, logo, şirket, tasarım, ajans

MAVİ DEĞİRMEN Reklam, Halkla İlişkiler Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş