Endüstriyel Yağlar Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Endüstriyel Yağlar Firmaları

Firma Ünvanı :
İstanbul Yağ Sanayi
Açıklama :
İSTANBUL YAĞ SANAYİ firması olarak Türkiye’nin tüm illeri ve ilçelerinde; Zeller Gmelin , Klüber , Molykote, Omega, Castrol-Optimol, Mobil, Shell, Rocol, Chesterton, Texaco, BP, Petrol Ofisi Hangsterfer’s, ve ForceLine markalarının Endüstriyel Özel Yağ ve Greslerinin satışını yapmaktayız.

Ürün ve marka çeşitliliğimizin yanı sıra, endüstriyel ve özel yağlayıcılar konusundaki teknik bilgi ve uzun yılların vermiş olduğu tecrübemizi sizlerle paylaşmak isteriz.

Bölgelerinizde bulunan demir çelik sektöründen gıda sektörüne kadar madeni yağ ve sentetik yağ kullanılan her sektörün ihtiyacını karşılayabilecek ürün ve hizmeti en hızlı ve ekonomik şekilde sunmaktayız.

Satışını yapmakta olduğumuz ürün grupları dünyanın her ülkesinde birçok sektörün ihtiyacına yönelik olarak üretilmekte ve geliştirilmektedir. Çok çeşitli sektörlerde ve dünyanın çoğu ülkesinde faaliyet gösteren markalarımızın bizlere yaptığı tecrübe paylaşımları sayesinde müşterilerimize en uygun hizmeti vermeye gayret etmekteyiz.

Ana hedefimiz mevcut işletmenizde kullanılan tüm yağlama noktalarında ihtiyacınıza göre sizleri satınalma çeşitliliğinden kurtarıp tek bir yağ firmasıyla çalışmanızı sağlamak isteriz. Gerek teknik danışmanlık gerekse ürün danışmanlığı konusunda hizmet vermekten gurur duyarız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=25093" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Yağlar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: İstanbul Yağ Sanayi olarak Türkiye’nin tüm illeri ve ilçelerinde; Klüber, Molyduval, Belgin, Castrol, Lubcon, Mobil, Rhenus, Brugarolas, Shell, Rocol, Eralube, Chesterton, Texaco, Agip, Molykote, BP, Omega, Lubrication Engineers, Gulf, Fuchs, Bel-Ray, Zeller Gmelin, İnterflon, Hangsterfer’s, Petro Canada, Houghton, Petrofer, Petrol Ofisi, IKV Tribologie,Gemsan, Lubricon ve Condat markalarının Endüstriyel ve özel yağ satışını yapmaktayız .
Anahtar Kelimeler: istanbul yag sanayi, istanbul yağ sanayi, İstanbul Yağ Sanayi, endüstriyel yağ, endüstriyel yağlar, özel yağ, sentetik yağ, yüksek sıcaklık gresi, su gresi, teflonlu gres, silikonlu gres, Klüber, Molyduval, Belgin, Castrol, Lubcon, Mobil, Rhenus, Brugarolas, Shell, Rocol, Eralube, Chesterton, Texaco, Agip, Molykote, BP, Omega, Lubrication Engineers, Gulf, Fuchs, Bel-Ray, Zeller Gmelin, İnterflon, Hangsterfer’s, Petro Canada, Houghton, Petrofer, Petrol Ofisi, Gemsan, Lubricon, Condat

İstanbul Yağ Sanayi Firma Yetkili Girişi Giriş