Gıda Sektörü Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
NEFA İlaç Gıda Sağlık ve Kozmetik Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş.
Açıklama :
NEFA 1987 yılında Necmi Ayten tarafından kurularak çeşitli ithalatlar ile ticari faaliyetine başlamıştır. Geçen yıllarla birlikte faaliyet alanlarını genişleten NEFA, 1992 yılında, bir Nature's Bounty kuruluşu olan Natural Wealth/ABD firmasının Türkiye temsilciliğini almıştır.

NEFA 1994 yılında Limited şirkete dönmüştür. Natural Wealth vitamin ürünlerini ithal ederek yurt çapında dağıtımına başlamıştır. 1998 yılına kadar 10 Amerikan firmasının temsilciliğini almış ve bunları Türk halkının kullanımına sunmuştur. Ankara, İzmir ve Antalya şubelerini faaliyete geçirmiştir.

Büyümeyi hedef alan NEFA 1998 Ağustos ayında A. Ş'ye dönüşerek yeni güçlü kadro ve projeleriyle her zaman kalite ve hizmeti ön planda tutup faaliyetlerine devam etmektedir.

NEFA temsilcisi olduğu firmaların ürünlerini piyasaya sunduğunda neredeyse bütün Türkiye'nin vitamin ihtiyacını karşılayacak durumdadır. Sağlık alanında daima ilklere imzasını atan NEFA ABD'de daha yeni piyasaya çıkan Multivitamin Mineral ve Food Supplement türü ürünlerin Türkiye'ye kazandırılması çalışmalarına devam etmektedir.

Bu çalışmalarda ana hedefimiz küçük büyük her yaşta insanın sağlığının korunması için ihtiyaç duyacağı her türlü ürünün geniş bir skalayla en zor beğenen tüketiciyi dahi memnun edecek kalitede piyasada bulundurmaktır.

Sizlere tanıtmaya çalıştığımız NEFA VİTAMİN DÜNYASI' nın hedefini kısaca şöyle özetleyebiliriz.

DAİMA İLK, YENİ VE GÜVENİLİR OLMAK !!!


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=24745" border="0" alt="Kurumsal Gıda Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Sağlık Evde Başlar
Anahtar Kelimeler: vitamin, menapoz, karaciğer, krampvekasproblemleri, stressorunu, hafızaguclendirici, bağışıklık, sindirimsistemi, kalpdamar, göz, eklemsağlığı, prostattedavisi, şeker, diyabetsorunu, saçdökülmesi, nasır, mineraller, gıdatakviyesi, afdizyak, cinselproblemler, doğalürünler

NEFA İlaç Gıda Sağlık ve Kozmetik Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş