Otomotiv ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Anadolu Hidrolik Sanayi ve Ticaret
Açıklama :
Anadolu Hidrolik Sanayi ve Ticaret 1975 yılından itibaren endüstriyel bilgi ve tecrübemizle yetişmiş teknik ekiple hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlarımızla sektörün en genis ve çağın gerektirdigi en yeni ürünlerle hizmet etmektedir.

Firmamız 3. organize sanayi bölgesinde olup 55. 000m² açik 17. 000m² kapali alanda bulunmaktadir. Cnc ve konvansiyonel tezgahlardan olusan bir makine parkına sahiptir.

Tesisimiz de Ford, Fiat, Steyr, Zetor, Utb, Massey Ferguson, Same, John Deere ve International traktörlere hidrolik direksiyon üretiminin yanı sıra her çesit tekli ve tandem hidrolik disli pompa, hidro motor imalati da yapilmaktadir. Ayni zamanda istenilen debi aralıklarında özel pompa üretimi de itina ile zamanında değerli müsterilerimize sunulmaktadir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=2472" border="0" alt="Kurumsal Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Traktörler İçin Hidrolik Direksiyon,Hidrolik Pompa,Damper Pompa,Liftler
Anahtar Kelimeler: pompa, hidrolik direksiyon, pump, hydraulic, hidrolik, direksiyon, steering, wheel, Ford-Massey, Ferguson, Fiat, John Deere, Universal, International, Steyr, Same, Ebro, Zetor, tandem

Anadolu Hidrolik Sanayi ve Ticaret Firma Yetkili Girişi Giriş