İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
Uba Branda Çadır
Açıklama :
“Biz biliyoruz ki en iyi reklam, zamanında en iyisini yapmaktır. ”
Bu felsefe ile 2007 yılında, 35 yıllık tecrübemiz ve yeni şirketimizin dinamizmi ile yola çıktık. Geçen yıllar içinde Türkiye'nin önde gelen firmalarına zamanında ve söz verdiğimiz kalitede yaptığımız teslimatlar ile daha da güçlendik.
Yurtdışından gelen talepler üzerine ihracatı da hedeflerimiz arasına koyan firmamız bu yönde gerekli adımları da atmaktadır.
misyonumuz;
kaliteli işçilik, uygun fiyat ve zamanında teslimattır.
vizyonumuz;
geniş ve eğitimli çalışanlarımız ile her türlü talebi hiçbir değişiklik ve eksik olmadan yerine getirmek, bu sayede müşterilerin güvenini kazanarak sektörde markalaşma yolunda hızla ilerlemektir. Hedefimiz uygun fiyata en kalitelisini üretmek.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=24684" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Uba Çadır Branda İzmir, Uba Çadır, Uba Branda, UBA Tente
Anahtar Kelimeler: Uba Çadır, Uba Branda, Uba Çadır Branda, UBA Tente, şantiye Çadırı, Depo Çadırı, Yarasa Tente, mafsallı, mafsallı sistemleri, mafsallı tente, raylı tente, kış bahçesi tentesi, körüklü tente, tente, dekorasyon, tasarim, proje, membran tente sistemleri, çadır, şantiye, iftar çadırı, yemekhane çadırı, depo çadırı, membran, membran sistemleri, branda

Uba Branda Çadır Firma Yetkili Girişi Giriş