Metal Sektörü Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Metal Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
ORHAN METAL -ünvan değişikliği (ANTSAN MÜH.İNŞ.MET.TEKS.LTD.ŞTİ.
Açıklama :
DUYURU:Ünvan değişikliği ORHAN METAL 2010 Yılından itibaren ANTSAN MÜH. İNŞ. MET. TEKS. LTD. ŞTİ. olarak faliyetini sürdürecektir saygılarımızla.
HAKKIMIZDA
ORHAN METAL OLARAK BU GÜNE DEK SİZLERİN KARŞISINA HER ZAMAN YENİLİKLERLE KARŞINIZA ÇIKMAYI İLKE EDİNDİK. BU İLKE SİZLERİN DOSTLUĞU VE DESTEĞİ İLE FİRMAMIZI SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ KURUMA GETİRMEYE ÇALIŞTIK.
03/11/1963 YILINDA ÇELİK KONSTRÜKSİYON İŞİYLE FİRMAMIZ KURULMUŞTUR.
01/01/2001 YILINDA ORHAN METAL ADIYLA FİRMAMIZ FAALİYETİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR.
FAALİYET ANLARIMIZ:
*ÇAMAŞIRHANE OTEL VE HASTANE EKİPMANLARI
*KİRLİ TEMİZ ÇAMAŞIR ARABALARI
*ÇAMAŞIR TAŞIMA KONTEYNIRI
*TEKSTİL TAŞIMA ARABASI
*ÇELİK KONSTRÜKSİYON
*METAL DEKORASYON
© Copyright 2007, Orhan Metal
Tüm hakları saklıdır. Bu site içeriği orhanmetal tarafından hazırlanmış olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri kanunuyla korunmaktadır. Orhan metal’in yazılı izni olmadan web sitesinin bir bölümü ya da tamamı, tasarımların, fotoğrafların hiçbir kısmı kopyalanamaz, çoğaltılamaz, yayınlanamaz ve hiçbir koşulda kullanılamaz. Bununla beraber, bu yayında kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve bu yayındaki bilgilerin kullanılması sonucunda kullanıcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı orhanmetal sorumlu tutulamaz. Sitede yayınlanan ürünlere ilişkin tasarım ve patent hakları Orhan metal’e aittir, Türk Patent Enstitüsü’nde kayıtlıdır ve koruma altındadır. İzinsiz imal edilmesi ve satılması yasaktır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=24587" border="0" alt="Kurumsal Metal Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Orhan Metal
Anahtar Kelimeler: orhan metal, metal, metal dekorasyon, çelik, Çelik Konstrüksiyon, Çamaşır Taşıma Konteynırleri, Tekstil Taşıma Arabası, Fide Taşıma Arabası, Mağaza Stantları, Merdivenler, konstrüksiyon, tekstil, tekstil arabası, fide, stant, sera, antalya, harun orhan, konteynır, metal işleri

ORHAN METAL -ünvan değişikliği (ANTSAN MÜH.İNŞ.MET.TEKS.LTD.ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş