Elektrik-Elektronik Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Elektrik-Elektronik Firmaları

Firma Ünvanı :
RAFİNERİ MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TEKSTİL VE KİMYA SAN TİC LTD ŞTİ
Açıklama :
LİVEPOWER
ENergy Savıng System TRİFAZE (İŞYERLERİ-İMALATHANELER için). . 245. -TL
MONOFAZE ( EVLER-KONUTLAR ). . 145. -TL
Faydaları :
Yüksek hızda PFC (Power factor correction) düzeltmesi yaparak elektrik verimini arttırır. Kullanıldığı yerlerde motorların bilgisayarların, tvlerin , dvb lerin kısacası tüm elektronik cihazların ömrünü uzatır. Indüktif yüklerin anlık companzasyonunu optimum düzeyde tutmak kaydıyla %10 - % 30 lara varan elektrik enerjisi tasarrufu sağlar. Reaktif gücü azaltarak cihazların daha performanslı ısınmadan çalışmasına olanak verir. Elektrik endüstrisinde COSFI olarak bilinen yük açılarını düzenler. Kablo ısınmalarından doğankayıpları önler. Kullanıldığı yerlerdeki elektromanyatik salınımları minimize ettiği için insan sağlığına zararlı , insanda sinir ve stres yaratan elekromanyetik yayılımları yok eder. Bu durum insanların kendilerini daha iyi ve zinde hissetmelerine yol açar.
Nasıl kullanılır :
Cihazı kutusundan çıkarınız.
Elektrik panosu (sigorta kutusu) na en yakın , yetkili teknik servisimiz tarafından uygun görülecek yere bağlantısı yapılır, eğer montaj teknik servis tarafından yapılmıyorsa cihaz kutusu içerisinden çıkan bağlantı şemasına uygun olarak herhangi bir elektrikçiye montajı 3 dakika içerisinde yaptırılabilir.
Kırmızı ışıkla birlikte cihaz kullanıma hazır olacaktır.
ÇALIŞMA SİSTEMİ
Evlerde ve işyerlerinde kullanılan enerjinin ortalama %25'i ortamda kaybolur, LIWEPOWER+ devreye girdikten sonra sistemde kaybolan enerjiyi toplayarak, yeniden kullanılmasını sağlar. Bu cihaz evler ve küçük işyerleri için tasarlanmıştır. Evde veya işyerinde herhangi bir prize takmanız yeterlidir.
YASAL MIDIR?
LIVEPOWER+ diğer tüm elektrikli ev aletleri gibi herhangi bir fişe takılan bir kompanzasyon sistemidir ve %100 yasaldır. 2000 yıllarında TEDAŞ tarafından orta ölçekli ve büyük işletmelere zorunlu kılınan kompanzasyon panellerinin patentli yeni bir türüdür. Kısaca bu sisteme (mini konpanzasyon) diyebiliriz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=24510" border="0" alt="Kurumsal Elektrik-Elektronik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: RAFİNERİ MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TEKSTİL VE KİMYA SAN TİC LTD ŞTİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: RAFİNERİ, MÜHENDİSLİK, ELEKTRİK, TEKSTİL, VE, KİMYA, SAN, TİC, LTD, ŞTİ

RAFİNERİ MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TEKSTİL VE KİMYA SAN TİC LTD ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş