Eğitim Araçları Şirketleri

Sektör : Eğitim Kurumları Firmaları : Eğitim Araçları Firmaları

Firma Ünvanı :
irem yapı
Açıklama :
Firmamız kurulduğu 2003 yılından beri özellikle; Özel okullar, anaokulu, kreşler, kreş ve gündüz bakım evleri, okul öncesi eğitim kurumları, rehabilitasyon merkezleri, lise ve dengi eğitim kurumlarına her türlü dekorasyon hizmetini vermektedir. Bu kurumların iç ve dış mekân dekorasyon projelerinin hazırlanarak, tasarımların hayata geçirildiği uygulamalarının yapılması. Bahçe düzenlemeleri, pergoleler, kameriyeler, süs havuzları, trafik eğitim pistleri, dekoratif zemin kaplamaları, oyun parkları, bahçe oyuncakları, wc modernizasyonları, beyaz bayrak projeleri kapsamında su depoları, çeşitli büst ve kaide tasarım ve uygulamaları, iç mekân mimari tadilatlarının yapılması, tüm mobilya, eğitsel oyuncak, eğitim materyali ihtiyaçlarının giderilmesi işlerinde faaliyetimizi sürdürmekteyiz. Bu faaliyetlerimizde okul öncesi mobilya grubunda PETİ markalı ürünler kullanmaktayız.

Ayrıca yine 0-7 yaş grubu çocuklarımız için perakende satış yaptığımız, 300 m2?lik mağazamız 2007 yılında hizmete açıldı. Mağazamızda; Bebek ve genç mobilyaları, aksesuarları, ana kucağı, oto koltukları, port bebeler, oyun parkları, pusetler, bebek arabaları, eğitsel oyuncak, oyun evleri gibi birçok ürünü görüp, deneyip satın alabileceğiniz bebek showroom?umuzda bebeğiniz için en kaliteli markaları, en uygun fiyatlar ile sizlerle buluşturuyoruz. Mağazamızda KRAFT, CHİCCO, NUK, Pierre Cardin, Jane, Nurse, PegPerego v. b. birçok dünyaca kabul görmüş tanınmış markanın ürünlerine; bol çeşit, düşük fiyat politikamız sayesinde en ekonomik şartlar ile sahip olabileceksiniz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=23985" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Araçları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: okul öncesi eğitim kurumlarına yönelik tüm iç ve dış mekan dekorasyon hizmetleri.Tasarımdan uygulamaya profeyonel çözümler.
Anahtar Kelimeler: iremyapı, irem, yapı, iremyapi, okul, anaokulu, kreş, bakımevi, dekorasyon, mobilya, mimari, tasarım, cem, asatekin, bahçe, salıncak, tahterevalli, pergole, ahşap, kamelya, satranç, amfi, peti, abra, bursa, bahçetanzimi, proje, eğitsel, oyuncak, en71, ts, iso9001, petibayi,

irem yapı Firma Yetkili Girişi Giriş