Ambalaj Kağıdı Şirketleri

Sektör : Ambalaj ve Yan Sanayi Firmaları : Ambalaj Kağıdı Firmaları

Firma Ünvanı :
Oğuz Kağıt Rek.Mat.Yay.San.Tic.Ltd.Şti.
Açıklama :
Şirketimiz, 1976 yılında, kişisel iştirak olarak Hasan Hüseyin GÜL tarafından kurulmuştur. Faaliyetlerine, şu an şube olarak devam eden, Cağaloğlu, Zeynep Sultan Cami Sokak'da bulunan yerimizde açılmıştır.
Yaklaşık 20 yıl bu şekilde, sektördeki faaliyetlerine devam eden firmamız, 1997 yılında kurumlaşarak, Ltd. Şti. konumuna geldi. 10 yıldır şirket bünyesinde yeni ürünler ve yeni faaliyet alanları ile sektördeki yükselişine devam etmektedir. Kuşe, Amerikan Bristol, Otokopi, Fotokopi, Karton, Çıkartma, 1. Hamur, 3. Hamur, Seka ürünleri ve diğer ithal kağıtları, firmamız bünyesinde barındırmaktayız.

2002 yılından itibaren Fantezi Kağıt sektöründe de aldığımız bayiliklerle, adımızdan söz ettirmeyi başardık. Ürün yelpazemizde bulunan çeşitlilik ve renklilik sayesinde, şehiriçi ve şehirdışı müşteri potansiyelimiz gittikçe gelişmektedir.

Müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak amacı ile ürün yelpazemizi sürekli geliştirmekteyiz. Bayiliğini yaptığımız, Koehler, Fedrigoni, Conqueror, Olympia, Fatih Kağıt, Schöller çeşitlerimizle geniş bir alana hizmet vermekteyiz.

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve aradığınız zaman yok dememek için, kendimizi ve ürünlerimizi devamlı güncellemekteyiz. . . Değerli Siparişlerinizi Bekliyoruz.


Oğuz Kağıtçılık Matbaacılık Reklamcılık
Yayıncılık San. ve Tic. Ltd. Şti.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=23941" border="0" alt="Kurumsal Ambalaj Kağıdı Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Oğuz Kağıt Rek.Mat.Yay.San.Tic.Ltd.Şti. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Oğuz, Kağıt, Rek.Mat.Yay.San.Tic.Ltd.Şti.

Oğuz Kağıt Rek.Mat.Yay.San.Tic.Ltd.Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş