Bilişim Sektörü Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
MR Multimedya
Açıklama :
MR Multimedya İnternet ve Bilişim Hizmetleri, ev ve ofis kullanıcıları için Windows ve Web tabanlı yazılım ürünleri geliştirir.
PC kullanıcılarının, bilgisayarlarına herhangi bir yük getirmeyen, özel kurulum ayarları gerektirmeyen, kullanımı kolay, profesyonelce dizayn edilmiş, gereksiz parametreler ve gereksiz teknolojiler içermeyen yazılım ürünlerini tercih ettiğini biliyoruz. Profesyonelliği karmaşık görünümlü ve kullanımlı ürün geliştirme olarak algılamıyoruz. Yazılım ürünü kullanmanın asıl amacınız olmadığını biliyoruz. Zamanınızın önemli bir bölümünü yazılım desteği alarak geçirmek istemediğinizin farkındayız. Windows kullanmayı bilen herkesin rahatlıkla kullanabileceği ürünler hazırlıyoruz.
Yazılım geliştirmenin, müşteri memnuniyeti en zor işlerden biri olduğunu biliyoruz. Ürünlerimizin ait oldukları sektörleri tanımamıza rağmen gerçek tecrübenin kullanıcılarda olduğunun farkındayız.
Sizlerden aldığımız görüş, öneri ve güç ile birlikte her zaman daha yenilikçi, daha güçlü, daha hızlı, daha ekonomik ürünler geliştirmeye çalışıyoruz. . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=23876" border="0" alt="Kurumsal Bilişim Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: MR Multimedya firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: MR, Multimedya

MR Multimedya Firma Yetkili Girişi Giriş