Mermer ve Doğal Taşlar Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları

Firma Ünvanı :
omega mermer madencilik
Açıklama :
“ KAYA – BETON ÇATLATMA MERKEZİ ”
2003 yılında kurulmuş olup Madencilik, Müşavirlik işleri yapmaktadır. 2007 yılından beri ÇATLATICI Bölge Bayiliğini almış, uygulamalı ve satışa dayalı faaliyetlerini sürdürmektedir. Muhtelif yerlerde Mermer sahası etüt çalışmalarımız devam etmektedir.

FİRMAMIZ 2010 YILI İTİBARİYLE KRAKİNG ADIYLA PİYASAYA SÜRDÜĞÜ KIŞLIK-YAZLIK KENDİ ÜRÜNÜNÜ SİZ MÜŞTERİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNMAKTAN GURUR DUYAR. SİZLER İÇİN ALTERNATİF ÇÖZÜMLER ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ. KRAKİNG RAKİPSİZ FİYATIYLA ŞİMDİ DAHA CAZİP !

Taş ocaklarında, Mermer ocaklarında, Hafriyat çalışmalarında, kontrollü beton yıkım işlerinde alternatif uygulamalarla düşük maliyetli projeler üretmektedir. Yüksek maliyetli ve riskli maliyetlerdeki alternatif çözüm ortağınızı arayın ! Zaman ve malzeme tasarrufunun maliyetlerinizi nasıl düşürdüğünü göreceksiniz !

GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE HER MEVSİMDE TAŞ-KAYA-BETON KIRMAK İSTİYORSANIZ, KRAKİNG İSTEDİĞİNİZ PARÇA BOYUTUNDA ÇATLATMA İŞİNİ GERÇEKLEŞTİRİR. . . HEM DE 3 SAATTE YAVAŞ YAVAŞ. . . HAFRİYATÇILAR, GRANİTÇİLER, MERMERCİLER!. . NUMUNE ALIMINDA, DEKAPAJ İŞLEMİNDE KRAKİNG KULLANIN; TAŞINIZI, ZAMANINIZI, PARANIZI HEBA ETMEYİN. .

Taş ocaklarında, Mermer ocaklarında, Hafriyat çalışmalarında, kontrollü beton yıkım işlerinde alternatif uygulamalarla düşük maliyetli projeler üretmektedir. Yüksek maliyetli ve riskli maliy


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=21974" border="0" alt="Kurumsal Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Sessiz ve Gürültüsüz Çatlatma Ürünü Kırakit Doğu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Karadeniz Bölge Bayii Omega Mermer ve Madencilik Ltd.Şti.
Anahtar Kelimeler: omega, mermer, madencilik

omega mermer madencilik Firma Yetkili Girişi Giriş