Eğitim Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Eğitim Firmaları

Firma Ünvanı :
ANADİL EĞİTİM MERKEZİ YABANCI DİL KURSU
Açıklama :
Biz kimiz?

Gücünü, esin kaynağını ve inandığı felsefesinin köklerini doğadan alan
"ANADİL EĞİTİM MERKEZİ Yabancı Dil Kursu" sizleri kendi dilinizi öğrendiğiniz ve bu nedenle başarısı kesin olan doğal yöntemle, İngilizce ve Almanca öğrenmeye davet ediyor.

Ders konularının kahkaha içinde işleneceğine garanti verdiğimiz, "neşe sınıflarında" verdikleri eğitimden kendileri de öğrencileri kadar haz duyan Bursa'nın en popüler dil öğretmenlerinin rehberliğinde, anadilinizi öğrenir gibi fark etmeden ve kolaylığına şaşırarak, "doğal yöntem”le yeni bir dil öğrenmeye var mısınız?

İletişim:
TEL: 0224 220 48 40
0224 220 48 50
0224 220 48 51

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=19805" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Dil öğrenmenin en kolay ve eğlenceli yolu Ana-Dil'in web sayfasıdır. Zengin içeriği, eğlenceli forumları ve online test sistemiyle Ana-Dil'in farkını hissedeceksiniz.
Anahtar Kelimeler: anadil com, anadilcom, anadil. comdil, yabancı dil, kurs, dil kursu, İngilizce, ingilizce kurs, Almanca, almanca kurs, Bursa, Bursa dil, bursa kurs, dil eğitimi, dil okulu, dilokulu, dersane, dershane, eğitim, dil öğrenme, konuş, öğren, zevkli, eğlenceli, kolay, yabancı dil kurs, learn English, Ana-Dil, Ana Dil, bursa ingilizce, bursa arapça, bursa almanca, bursa yabancı dil kursu, ingilzice özel ders, anadil

ANADİL EĞİTİM MERKEZİ YABANCI DİL KURSU Firma Yetkili Girişi Giriş