Hizmet Sektörü Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
arşiv patent ltd.şti.
Açıklama :
Doğru ve etkili bir marka ticari hayatınızda yeni kapılar aralayabilir. Her gün çok sayıda yeni firmanın kurulduğu ve rekabetin giderek kızıştığı günümüzde kendi markalarını oluşturabilen kuruluşlar rakipleri karşısında önemli avantajlar elde ediyor. Markanız; ürettiğiniz ürünlerin, verdiğiniz hizmetlerin, standartlara uygun, üstün kaliteli, bütün özenin gösterildiğini belirten, güven duygusu aşılayan ve itibarınızın korunmasını sağlayan bir reklâm aracı olabilir. Bu bakımdan sizin yıllarca emek vererek oluşturduğunuz ve firmanızı rakiplerinizden farklı kılan markanız taklit tehlikesiyle karşı karşıya olabilir.

Taklit tehlikesinden korunmanın tek yolu markanızın tescil edilmesinden geçiyor. Ayrıca firma unvanının Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanması ya da Ticaret Odasında kayıtlı olması markanın tescilli olduğu anlamına gelmez. Markaların, geçerli olabilmesi ve marka sahibinin kanunen hak iddia edebilmesi için Türk Patent Enstitüsü tarafından tescil edilmeleri gerekmektedir. Bu sayede aynı mal ve ya hizmetin başkaları tarafından benzer isimde üretilmesi (taklit edilmesi) önlenmiş olur.

Önerilerimiz;
· Üretmeyi planladığınız her ürünün üzerinde herhangi bir sınaî hak olup olmadığını önceden öğreniniz. (ARŞİV PATENT'in ücretsiz marka araştırma hizmetinden yararlanabilirsiniz)
· Üretim ve pazarlama planlarınızı buna göre yapınız.
· Kendi ürettiğiniz veya geliştirdiğiniz yeni ürün için Sınai Mülkiyet Hakkını öncelikle Türkiyede elde ediniz, sonra da ihracat planladığınız ülkede hak elde etmek için teşebbüste bulununuz.
· Tescilsiz bir marka ile kesinlikle ihracat yapmayınız.
· Haksız rekabet oluşturacak üretim ve pazarlamadan kaçınınız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=17404" border="0" alt="Kurumsal Hizmet Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: arşiv patent ltd.şti. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: arşiv, patent, ltd.şti.

arşiv patent ltd.şti. Firma Yetkili Girişi Giriş