Eğitim Kurumları Şirketleri

Sektör : Eğitim Kurumları Firmaları

Firma Ünvanı :
Gin Akademi Gönül Inanir Medikal Estetik Güzellik Uzmanlığı Kursu
Açıklama :
GİN AKADEMİ GÖNÜL İNANIR GÜZELLİK UZMANLIĞI ESTETİSYENLİK KURSU
GİN AKADEMİ İNANIR Güzellik Uzmanlığı 2002 Yılında Kadıköy’de Hizmete başlamıştır. Kursumuz Akademi formatıyla verdiği eğitimlerle sektörde tartışmasız lider konumunda marka olmuştur. Her zaman ilklerin öncülüğünü yapmış kurumumuz, yeniliklerin yakından takipçisi olup eğitimlerine her geçen gün yenisini eklemiş ve kalitesine kalite katarak bugüne kadar binlerce uzman yetiştirmiştir. 

Bugün Şişli Mecidiyeköy, Ümraniye, Ankara ve Azerbaycan şubeleri ile hizmet vermektedir. Tecrübeli ve uzman hocaların eşliğinde sağlanan eğitimlerin sonunda kursiyerlerine, uzun vadeli planlarla istihdam sağlayarak sunan kurumumuz diğer taraftan isteyen birçok güzellik salonu, klinik ve SPA merkezlerine estetisyen ihtiyaçlarını karşılayarak beklentilere cevap vermektedir. Okulumuzda Güzellik Uzmanlığı / Estetisyenlik, Profesyonel Makyaj, Protez Tırnak, Kalıcı Makyaj, Masaj eğitimleri vermekteyiz. Ayrıca öğrencilerimizi geliştirmek amacıyla bu derslerin yanı sıra verilen seminerlerde ufku geniş, teknoloji ile barışık estetisyenler olarak iş hayatına katılmaktadırlar.

Değişen dünyamızda modern kadının, ekonomik ve sosyal hayata katılması, kozmetik ürünlerine ve güzellik sektörüne olan ilgisini arttıran bir etken olmuştur. Sektöre olan ilgi ise bu gelişmeyle beraber ciddi bir istihdam ortamı yaratmıştır, elbette bu durumda estetisyenlere olan ihtiyacı artırmış ve günden güne kaliteli elaman arayışları ciddi boyutlara ulaşmıştır. Biz bu ihtiyaç doğrultusunda sunduğumuz kaliteli eğitimlerle sektörde ihtiyaca cevap veren özellikle aranan bir kurum olarak hem öğrencilerimize hemde sektöre katkıda bulunmuş oluyoruz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=17365" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Kurumları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Gin Akademi Gönül Inanir Medikal Estetik Güzellik Uzmanlığı Kursu firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Gin, Akademi, Gönül, Inanir, Medikal, Estetik, Güzellik, Uzmanlığı, Kursu

Gin Akademi Gönül Inanir Medikal Estetik Güzellik Uzmanlığı Kursu Firma Yetkili Girişi Giriş