Kazı -Yıkım Hafriyat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Kazı -Yıkım Hafriyat Firmaları

Firma Ünvanı :
KARGIOGULLARI HARFİYAT NAK. İNŞAAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Açıklama :
Kargıoğulları Hafriyat olarak; Altyapı ve üst yapı inşaat alanında 2004 yılından bu yana, en iyi hizmeti, en uygun şart ve koşullarda size sunmaktayız.
Tecrübeli ve deneyimli teknik elemanlarımızdan oluşan kadromuz ile beraber geniş iş makineleri ve kamyon parkurumuzla her türlü hafriyat, çevre düzenlemesi, peyzaj işleri, asfalt düzenleme işleri, kırıcılı makineler ile yol beton taş kırma işleri ve bu işlerden çıkan toprak, moloz, çakıl, kaya, parçalarının nakliyesi, makine kiralama gibi, işlerini uygulama hizmeti vermekteyiz.
Faaliyet gösterdiğimiz üst yapı işlerine örnek olarak;
Fiyat uygunluğu ve dürüst çalışmayı kendisine ilke edinmiş olan firmamız, toplam kalite anlayışına sadık kalarak ve konusunda sürekli araştırma, geliştirme yaparak ve kalite standartlarına uyarak sektöründe seçkin bir isme sahip olmuştur.
Kargıoğulları Hafriyat; Bütün faaliyetlerini profesyonelce yapıp; hizmet esnasında ve sonrasında sizleri zor durum da bırakmayacak şekilde tüm enerjisi ile çalışmaktadır.
Firmamız faaliyet gösterdiği sektörde tanınan bir firma olarak kazandığı saygınlığı uzun yıllar boyunca sürdürme hedefindedir.
Firmamız, müşteri memnuniyetini daima ön planda tutmaktadır.
Amacımız; Hayalinizdeki yeri açmaktır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=16197" border="0" alt="Kurumsal Kazı -Yıkım Hafriyat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Dode Ürün Satan Firmaları Listeler
Anahtar Kelimeler: ürün, ürünler, urun, hizmet, ara, türkiye, emlak, araç, iş, eleman, faydalı, bilgiler, bilgi, alfabetik, listesi

KARGIOGULLARI HARFİYAT NAK. İNŞAAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş