Yay Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Yay Firmaları

Firma Ünvanı :
batıyay
Açıklama :
cnc makinelerde her tür yay ve türevleri olan ekipmanların imalatını yapmaktayız. baskı yayı , çekme kurma , disk , compression , tension , disc yay üretim gruplarımızdan bazılarıdır. ISO 9001:2000 ve TSE kalite belgesine sahip firmamız müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=15780" border="0" alt="Kurumsal Yay Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Batı Yay fabrikası, 2002 yılından bugüne (TSE - EN ISO 9001-2000), (TSE 1440) (TS 1442) ve imalata yeterlilik belgeleri ile her türlü yay üretimini konusunda sahip olduğu tecrübeli 40 kişilik eğitimli ve deneyimli personeli ile yurtiçi ve yurtdışı yay imalat sanayine hizmet vermektedir.
Anahtar Kelimeler: teknik, döküman, yay, baskı, üretim, çekme, torsiyon, kurma, form, klavuz, kalıp, rezistans, koruyucu, disk, batıyay, pim, baskı yayı, çekme yayıyay, baski yayi, cekme yayi, torsiyon yayi, formlu yaylar, sac klips yaylar, disk yaylar, pil yaylari, helezon yaylar, elek yaylari, tel formlar, kurma yaylar, ozel yaylar, debriyaj yaylari, amortisor, spring, compression spring, extension spring, torsion spring, form spring, battery spring, wire forming, flat forming, special spring, disc, powerspring,

batıyay Firma Yetkili Girişi Giriş