Hayvan Sağlığı Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Sağlık Hizmetleri Firmaları : Hayvan Sağlığı Firmaları

Firma Ünvanı :
Medicavet Tarım Hayvancılık İlaç ve Kimya San.Tic.Ltd.Şti.
Açıklama :
Medicavet, 2003 yılında hayvan sağlığı ürünleri ile % 100 yerli sermaye ile kurulmuş bir veteriner ilaç firmasıdır.

Medicavet Türkiye’de, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan GMP (İyi İmalat Uygulamaları ) belgesini alan ilk firmadır.

Kalitesini GMP belgesi ile tescilleyen Medicavet Veteriner İlaçlarını , tüm bilimsel kural ve gerekliliklere uygulayarak dünya standartlarına göre üretim yapmaktadır

Medicavet, ürün skalasında ilaçların yanı sıra dezenfektan ve yem katkı ürünleri de bulunmaktadır. Ürün skalası kanatlı, balık, büyükbaş, küçükbaş ve at gibi hayvanları kapsamaktadır.


Medicavet, konusunda ve sektöründe uzman veteriner hekim, doktor, kimyager, kimya mühendisi, biyolog, su ürünleri mühendisi, ziraat mühendisi, endüstri mühendisi ve işletmeci personellerinden oluşan toplam 50 kişi ile hizmet vermektedir. Medicavet müşteri hizmet kalitesini artırmayı ilke edinmiş ve kendi bünyesinde de insan kaynalarının ana felsefesi performans yönetim sistemine göre sevk ve idareyi sağlamaktadır. Kaizen yönetim felsefesine gore de sürekli eğitimlerle gelişimi desteklemektedir.

Medicavet, müşteri odaklı çalışma prensibi gereğince, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini belirleyerek en ekonomik ve hızlı çözümler sunmaktadır. Yerli bir Türk markası olarak Türk kalitesini yurt içinde olduğu gibi Ortadoğu, Balkanlar, Türki Cumhuriyetleri, Afrika gibi ülkelere de ihracat yaparak markalaşma yolunda ciddi adımlar atmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=13703" border="0" alt="Kurumsal Hayvan Sağlığı Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Medicavet Tarım Hayvancılık İlaç ve Kimya San.Tic.Ltd.Şti. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Medicavet, Tarım, Hayvancılık, İlaç, ve, Kimya, San.Tic.Ltd.Şti.

Medicavet Tarım Hayvancılık İlaç ve Kimya San.Tic.Ltd.Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş