Alüminyum ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Alüminyum ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
duru ilaçlama makina haşere kontrol hizmetleri
Açıklama :
HAŞERE İLAÇLAMALARI : halk sağlığı alanında haşerelere karşı ilaç uygulama izin belgeli firmamız . mühendisleri nezaretinde eğitimli elamanları ile otel , hastane , fırın , lokanta , pastane , site her türlü gıda üretim ve yaşam sahasında - akrep , hamamböceği , sinek , sivrisinek fare yılan gibi her türlü haşere ilaçlaması yapmaktadır . ve diyorizki ( garanti ediyoruz ) haşereye son. . . !

HAŞERE İLAÇLARI : sağlık bakanlığı who dünya sağlık örgütünün tafsiye ettiği aktif maddeli kokusuz leke yapmayan 50cc , 200ml , 5ltlik ambalajlarda haşere ilaçları satışını toptan parekende olarak türkiye genelinde yapmaktayız.

HAŞERE İLAÇLAMA MAKİNALARI : termal ulv araç üstü el tipi opal türkiye geneli yetkili bayii ve servisi olarak hizmet vermekteyiz her türlü ilaçlama makinalarınızın bakımını yapmaktayız ve diyorizki DURU satmakla kalmaz teknik destekte verir . . . . . !


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=11246" border="0" alt="Kurumsal Alüminyum ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Çevre sağlığı haşere kontrol hizmetleri
Anahtar Kelimeler: haşere, böcek, sağlık, sıhhat, hizmet, atölye, atelye, opal, bayii, kayseri, bin, bir, çeşit, ürün, sipariş, email, kategori, katagori, google, arama motoru, motorları, hizmet, ilaç makinesi, ilaçlar, haşereler, hasereler, ev temizlik, temizlik, ev temizliği, belediyeler, belediye

duru ilaçlama makina haşere kontrol hizmetleri Firma Yetkili Girişi Giriş