Diğer Sektörler Şirketleri

Sektör : Diğer Sektörler Firmaları

Firma Ünvanı :
PAMOSA A.Ş. EKOSU
Açıklama :
EKOSU Manyetik Kireç Önleyici Aparatlar

Elektirk ve kimyasal sarfetmeden kireçlenmeyi önlemenin yolu EKOSU !!!
www. ekosu. com

İzleyin, karar verin, kullanın, faydalanın, satın;
EKOSU tanıtım filmi http://www. youtube. com/watch?v=5tjnvJaXxs8

Bayilik talebiniz için irtibat kurunçok cazip koşullarla bayimiz olun. . .

A. ERKAN AKAY
PAMOSA A. Ş. EKOYAŞAM
TEL: 0212 6590944-45
FAX: 0212 6592688
www. ekosu. com
erkan@ekoyasam. com

MERAK EDELER İÇİN DAHA FAZLASI;

EKOSU ürünlerimiz için diğer ürünlerimizden farklı olarak çok cazip koşullarla satış temsilcilikleri oluşturulmakta ve ürünün hızla yaygınlaştırılması hedeflenmektedir. Yerleşik faaliyeti bulunan firmalarla işbirliği yapmaktayız. Herhangi bir yatırım maliyeti talep edilmiyor. EKOSU ürün grubunu 3 ana üründen oluşmaktadır; Ev tipi, makine tipi ve sanayi tip aparatlar. Ev ve makine tip ürünlerde 10 adet için %25, 25 adet için %35 iskonto uygulanmaktadır. Sanayi tip ürün grubunda teklif usulu çalışılmakta ve teklif üzerinden %30 bayi iskontosu uygulamaktadır.

Vergi levhası fotokopisi, ticari sicil kaydı, yetkili imza sirkülerini (şahıs firmaları için kimlik fotokopisi) faks yoluyla bize ulaştırarak kayıt yaptıran firmalar bu iskontolu bayii fiyatlarından ürünümüzü temin ederek satışını yapabilirler. İlk siparişinizle birlikte size gerekli dökümanlar, broşür ve afiş gibi tanıtım malzemeleri ve promosyon malzemeleri ulaştırılacak, web sitemizde bayi listesi içerisinde firmanız irtibat bilgileri yayınlanacak ve bölgenizden gelen talepler size yönlendirilecektir. Ödemeler sipariş teyidiyle birlikte peşin kreid kartı veya havale yoluyla, yada sipariş tesliminde nakit olarak yapılabilir.

Değerlendirmelerinizi bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=11233" border="0" alt="Kurumsal Diğer Sektörler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: suyun kirecini önlemek ve zararsız hale getirmek, makine, boru ve metal aksam üzerinde kireç birikimini engellemek için manyetik kireç önleyici EKOSU kireç önleyici aparatın tanıtım sitesidir.
Anahtar Kelimeler: yakıtta tasarruf, kireç önleyici, kireç önleme, kirece karşı önlem, kireç, su , kireç önleme, suyun yumuşatılması, suyun terbiyesi, ekonomik, tasarruflu, tasarruf, yakıt tasarrufu, kireç taşı, kireç önleyici, suyun arıtılması, kireç, kireç

PAMOSA A.Ş. EKOSU Firma Yetkili Girişi Giriş