Boya - Cila Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Boya - Cila Firmaları

Firma Ünvanı :
imbosan
Açıklama :
ABOUT US

Our company together with its production, marketing and implementation processes, has become one of the fastest growing companies within 10 years.

Our company, during its 25 years of painting sector experience, has provided producers, marketing staff and marketing managers & sales office companies to the painting sector.

Our company; produces interior and exterior construction paints & coats in Izmir Pinarbasi production establishments and performs sales, vendor & implementation activities in the 4-floor centre in Izmir Yenihalimaga Shopping Centre.


It performs city, district and vendor activities throughout whole Turkey.

It serves with its hung & profile frameworks, qualified craftsmen, experienced civil engineers & technical staff in the implementation department.

We are determined upon serving as a respected firm in painting sector with our 20-year real experience, quality & honesty mind, continous enthusiasm & innovative Research & Development and upon continuance of this with our sample behavior and leadership.

HAKKIMIZDA

Firmamız; üretim, pazarlama ve uygulama faaliyetleri ile 10 yılda kaliteli güvenli ve ekonomik oluşu nedeni ile en hızlı büyüyen saygın firmalar arasına katılmıştır.

Firmamız kurucuları 25 yıllık boya sektörü tecrübeleri sırasında, boya sektörüne üretici, işadamları, pazarlama, müdür ve elemanları, uygulamacı elemanlar, satıcı bayi firmalar kazandırmıştır.

Firmamız İzmir Pınarbaşı'ndaki üretim tesislerinde iç cephe ve dış cephe inşaat boyaları ve kaplama malzemeleri üretmekte, İzmir Yenihalimağa Çarşısı'ndaki 4 katlı merkez ve satış, bayilik ve uygulama faaliyetlerinde bulunmaktadır.

Türkiye genelinde il ve ilçe bayilik çalışmaları yapmaktadır.

Uygulama bölümünde asma ve profil iskeleleri, kalifiye ustaları, konusunda deneyimli inşaat mühendisi ve tekniker kadrosuyla hizmet vermektedir.

25 yıllık gerçek tecrübemizle, kalite ve dürüstlük anlayışımızla, kaybolmayan coşkumuzla, yenilikçi AR-GE çalışmalarımızla, boya sektöründe saygın bir firma olarak hizmet vermeye örnek ve öncülüğümüzle devamına kararlıyız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=11120" border="0" alt="Kurumsal Boya - Cila Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama:
Anahtar Kelimeler: imbosan, kalpli, sevilen, imamoglu, insaat, dis, cephe, dis cephe, plastik boya, paint, turkey, izmir, ege, outdoor, akrilik boya, sentetik, boya, saten boya, türkiye, boya, türkçe

imbosan Firma Yetkili Girişi Giriş