Servis Bakım Tamir Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Bilgisayar ve Internet Şirketleri Firmaları : Servis Bakım Tamir Firmaları

Firma Ünvanı :
sancak endüstriyel elektronik bilgisayar
Açıklama :
Sancak Elektronik makina tamirinde sektörde yeni bir soluk
Yazar editör
Pazartesi, 03 Eylül 2007
25 binin üzerinde yarı ve tam elektronik olmak üzere 80 bine yakın çorap makinasının üretim yaptığı Türk çorap sanayinde makinalardaki mekanik ve elektronik arızaların yetkin ellerde tamir edilmesi büyük önem taşıyor. Bu alanda faaliyet gösteren firmalar arasına "kaliteli ve kesin çözüm" sloganıyla Sancak Elektronik de katıldı.

Ağustos 2007 itibariyle faaliyete geçen Sancak Elektronik, Fatih Şeker , Vahdet Kurt ve Engin Büyükkeskin tarafından kuruldu. Uzman bir ekipten oluşan Sancak Elektronik, çorap ve içi giyim sektöründeki makinaların tamirinde firmalara hizmet sunuyor. Endüstriyel elektronik kart tamiri, makina aksam tamirleri ile bilgisayar sistemlerinin kurulması ve network kurulunda da hizmet sunan firma, 7 yıllık tecrübesiyle sektöre kaliteli ve hızlı hizmet vermeyi amaçlıyor. Sancak Elektrink'in sunduğu hizmetler arasında test çihazlarının satışı da bulunuyor. Firma hata bulucu test cihazlarının satışını da gerçekleştiriyor.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=11036" border="0" alt="Kurumsal Servis Bakım Tamir Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: sancak endüstriyel elektronik bilgisayar firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: sancak, endüstriyel, elektronik, bilgisayar

sancak endüstriyel elektronik bilgisayar Firma Yetkili Girişi Giriş